Wie is Geert Knockaert?

Atout Languages werd in 2015 opgericht door Geert Knockaert. “Na jarenlange ervaring in het taalonderwijs en de bedrijfswereld merkte ik dat heel wat mensen een opleiding willen volgen, maar dikwijls verkeerde keuzes maken. Meestal ontbreekt een grondige analyse. Op die manier volgen mensen een opleiding die ze eigenlijk niet nodig hebben.”

Ook missen de meeste bedrijven een echt taalbeleid. Voor zowat alles worden er nauwkeurige procedures uitgewerkt: IT, HR, logistiek, boekhouding, … Maar taal krijgt zelden de aandacht die het verdient. Waarom schakel je anders op maandag een vertaalbureau in en vertaal je dinsdag zelf? Bedrijven vragen mij ook wel eens om een taalopleiding te organiseren zonder verdere context. Deze benadering biedt weinig kans op slagen. Daarom helpt Atout Languages ondernemingen je graag met een geïntegreerd taalbeleid. Zo kan je business pas écht groeien. Met andere woorden: Atout Languages maakt je onderneming taalslimmer .

Atout Languages is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid voor de pijler opleidingen. Hierdoor kan je tot 30% van je investering besparen.

KMO-PORTEFEUILLE

Partners

 
 
Share this page on:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email